31.1.07

Daniels Wacom

Her finner du 8 minutter fra IKT valgfag i uke 5, hvor Daniel presenterte sitt Wacom tegnebord for klassen. Siden vi er så heldige å ha Bree på gruppa vår - Amerikansk utvekslingsstudent fra California - falt derfor helt naturlig for Daniel å ta presentasjonen på engelsk (vi passer også på å snakke norsk så hun lærer seg det og). Jeg har sakt det før, og sier det igjen, dere er drømmegruppa! Dere er så omtenksomme med hverandre, inspirerer hverandre og støtter hverandre hver gang vi møtes. Det eneste jeg har å utsette på dere, er at det er vanskelig å få dere ut av klasserommet når økten er slutt :O) - et luksusproblem de fleste lærere nok vil misunne meg.

Daniels innslag er et eksempel på hvordan den faglige kompetansen kan dokumenteres. Den tradisjonelle dokumentasjonen av kunnskap er som kjent skriftlig, men IKT åpner for helt nye muligheter. Denne presentasjonen var ikke planlagt på forhånd - her grep vi dagen, og fikk et innblikk i Daniels interesser og kunnskaper innen digital tegnekunst. Det tilførte gruppa ny kunnskap, og Robin fikk en prøverunde i etterkant av presentasjonen. På den måten kan vi trekke veksler på hverandre, og dele den individuelle kunnskapen slik at den kollektive kunnskap økes. Takk til Daniel for inspirerende deltakelse i timen.

Ta en tur innom tegnesiden hans hvis du er nysgjerrig på digital tegning, og legg gjerne igjen en kommentar: http://melkekarong.deviantart.com/gallery/

Ingen kommentarer: