20.12.06

Presentasjon av nettsted - og vurderingsform

I dag - onsdag 20 desember - hadde vi en kort presentasjons av nettstedene. Vi kan vel med sikkerhet si at det var en lærerik erfaring som vi tar med oss inn i det nye året. Det og dele hverandres erfaringer og refleksjoner - over prosesser og produkter - gir et godt læringsutbytte for alle. Mangfoldet av løsninger som velges springer ut i nye ideer og inspirasjon ...

Vi rundet av økten og semesteret med cookies og pepsi max, og tok en demokratisk avgjørelse på valg av vurderingsform. Det ble med en stemme overvekt bestemt at vi skal bruke vurdering uten karakter - altså: Bestått / Ikke bestått. Det var et ønske fra noen om bruk av vurdering med karakter på mappeprodukter/prøver i underveisvurderingen/veiledningen. Det er selvfølgelig mulighet for det, og en fin andledning for dere til å praktisere egenvurdering.

Etter ønske fra Per Ole, publiseres herved Chockolate Chip Cookies oppskriften. Jeg ønsker dere alle en God Jul og et Godt Nytt År, og ser frem til å møte dere igjen 3 januar 2007 :O)

1 kopp margarin (175 gr.)
1 kopp brunt sukker
1/2 kopp sukker (farin)
2 egg
  • Mikses godt (smøret smeltes). Tilsett og rør inn resten av ingrediensene:

1 ts bakepulver
1 ts salt
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker (eller helst flytende vaniljeekstrakt)
1 ts mandelekstrakt (kan sløyfes)
3 kopper hv. mel
1 pose Freia Dronning Glasur (Chocolate Chips - som helles rett i røren)

Tilsett også 1 kopp malte nøtter (Her kan du variere med hasselnøtter eller mandler, en 50/50 blanding er min favoritt.

Stekes i 180 grader midt i ovnen i ca 10 minutter - til gyldne ...

Lykke til :O)

Ingen kommentarer: